
در این صفحه به صورت مرحله به مرحله به آموزش رایگان برنامه نویسی پایتون میپردازیم. در ابتدا با نکات مهم در نوشتن کدهای پایتون آشنا شده و سپس با امکانات، تعاریف و تواناییهای python آشنا میشویم.
این دوره آموزش پایتون به شما کمک میکند پایتون را از ابتدا یاد بگیرید؛ کم کم به فردی تبدیل شوید که برنامههای کوچک، خفن و کاربردی با پایتون مینویسد. پس بیایید شروع کنیم! 🙂
الآن که شما در این صفحه هستید، احتمالاً مصمم هستید که یادگیری پایتون را شروع کنید. در نتیجه در مورد چرایی آموزش پایتون یا کاربردهای آن صحبت نمیکنم. فقط برای اینکه با ذهن بازتری یادگیری خود را شروع کنیم، خیلی کوتاه ۲ مزیت و عیب برنامه نویسی پایتون را با هم مرور میکنیم:
نقطه قوت | نقطه ضعف |
---|---|
یادگیری آسان و سریع | کمتر بودن سرعت اجرا نسبت به C |
کتابخانههای قوی، استاندارد و بزرگ | برای اپ موبایل مناسب نیست! |
بعد از یادگیری زبان پایتون میتوانیم در شاخههای مختلفی ادامه دهیم. چند زمینه معروف در python عبارتاند از: تحلیل داده، داده کاوی، آمار، توسعه وب، توسعه نرمافزار دسکتاپ و شبکه، پردازش تصویر و هوش مصنوعی!
دوره اصلی (شامل مباحث اصلی یادگیری پایتون) همین صفحه است. برای ورود به دورهی مکمل که شامل تمرین، یادگیری بیشتر و آزمونهاست به «دوره مکمل پایتون در کالج» مراجعه کنید.
فهرست محتوای آموزش
آموزش پایتون : شروع یادگیری
پایتون یک زبان مفسری (interpreter) است؛ یعنی کدها خط به خط اجرا شده و نتیجه میدهد. بنابراین نیازی نیست کدهای را کامپایل کرده یا همه برنامه را به صورت یک جا اجرا کنیم، بلکه میتوانیم خط به خط آن را تکمیل کرده و ادامه دهیم.
syntax پایتون
در ابتدا بهتر است کمی با ساختار کدها آشنا شویم. زبان برنامه نویسی پایتون شباهت زیادی به زبان محاورهای دارد. برای اینکه یک محدوده را مشخص کنیم، از تورفتگی (indent) و علامت دو نقطه (:
) استفاده میکنیم.
در قطعه کد زیر، یک شرط ساده نوشتم و در محدوده مربوط به شرط، متنی چاپ کردهام.

خط دوم که دارای تورفتگی هست، فقط زمانی اجرا میشود که شرط برقرار باشد. وقتی وارد مراحل آموزش پایتون شدیم، بارها و بارها این ساختار را میبینید که با علامت :
و ایجاد تورفتگی، یک محدوده جدید برای کدهایمان ایجاد میکنیم.
نکات مهم در برنامه نویسی پایتون
کامنت (comment) برای نوشتن متنهایی در بین کد استفاده میشود که کد نیستند؛ بلکه فقط برای توضیحات بیشتر یا مستندسازی آنها را مینویسیم. کامنت در پایتون با علامت شارپ (#
) در ابتدای متن مورد نظر مشخص میشود. همچنین میتوان کامنت را درون '''
(سه بار کوتیشن) قرار داد.
# This is a test comment ''' this is a comment too! '''
برای شروع آموزش مقدماتی پایتون، بیایید آن را نصب کنیم و یاد بگیریم کدهای python را چگونه اجرا کنیم:
مراحل یادگیری پایتون
برای اینکه اطلاعات موقت را در زبانهای برنامهنویسی نگهداری کنیم، از متغیر استفاده میکنیم. دادهها انواع مختلفی دارند. مثلاً اعداد و متنها دو نوع پر کاربرد از دادههای اصلی در هر زبان برنامهنویسیای است.
در برنامههای کامپیوتری، یک نوع دادهای به نام بولین (boolean) وجود دارد که معادل درست (True) و غلط (False) است. به این مقادیر 1
و 0
هم گفته میشود. معمولاً زمانی که میخواهیم نتیجه یک چیز (مثل شرط) را نشان دهیم، از این نوع دادهای استفاده میشود. فرض کنید از دوستتان میپرسید «آیا هوا بارانی است؟» و او در جواب به شما «آره» یا «نه» میگوید.
بین مقادیر از یک نوع دادهای، میتوانیم عملیاتهای مختلفی انجام دهیم. اعداد ریاضی را در نظر بگیرید. روی این مقادیر میتوانیم اپراتورهایی مثل جمع، ضرب، منها یا توان را اعمال کنیم.
در این گام از آموزش پایتون بهتر است با نحوه تعریف متغیر، رشته متنی و چگونگی چاپ آنها در خروجی برنامه آشنا شویم. برای یادگیری این موارد، به ترتیب درسهای زیر را دنبال کنید:
آموزش ساختارهای اصلی پایتون
در همه زبانهای برنامهنویسی از جمله پایتون از ساختار شرطی برای کنترل جریان برنامه استفاده میکنیم. اینکه از شرطها در کجا استفاده کنیم، به نیاز و الگوریتم برنامه ما بستگی دارد. شرط در پایتون با کلمه کلیدی if
تعریف میشود و در جلوی آن عبارتی مینویسیم که نتیجه آن، جواب شرط ما خواهد بود.
در درس آموزش متغیرها، انواع پر کاربرد داده در پایتون را با هم مرور کردیم. به کمک لیستها میتوانیم تعدادی از متغیرها را تحت عنوان یک اسم ذخیره کنیم. فرض کنید میخواهیم اسامی شرکتکنندگان در دوره رایگان پایتون را نگهداری کرده و روی آن پردازش کنیم. در این حالت استفاده از لیست برایمان کاربردی خواهد بود.
ساختار مهم دیگر، ساختار حلقه است. حالا که لیست اسامی را در اختیار داریم، میخواهیم آنها را یکی یکی پردازش کرده و مثلاً در خروجی چاپ کنیم. برای اینکه روی مجموعهای از دادهها حرکت کنیم، از حلقهها استفاده خواهیم کرد.
برای اینکه به طور دقیق با این سه ساختار آشنا شده و توابع مهم آنها را یاد بگیریم، آموزشهای زیر را به ترتیب ببینید:
کاربرد تابع در برنامه نویسی پایتون
مثال اعداد ریاضی و اپراتورها را یادتان هست؟! در درس ریاضی علاوه بر اپراتورهایی که برای اعداد و متغیرها داشتیم، توابعی برای کارهای پیچیدهتر تعریف میکردیم. برخی توابع مثل تابع نمایی جزء از پیش تعریف شدهها بودند و برخی را ما خودمان تعریف میکردیم.
در برنامه نویسی پایتون نیز توابع نقش کلیدی و بسیار مهمی دارند. به زبان ساده با کمک توابع میتوانیم برای یک کار خاص، نامی مشخص کرده و با صدا زدن آن نام، کار مورد نظرمان را فراخوانی کنیم. در آموزش تابع پایتون با نحوه صدا زدن توابع از پیش تعریف شده و تعریف یک تابع جدید آشنا میشویم.
سه ساختمان داده مهم در پایتون
به شما تبریک میگم! تا اینجا با مفاهیم اصلی در مراحل یادگیری پایتون آشنا شدهاید. برای اینکه کم کم گامهای حرفهای شدن را بردارید، بهتر است با ۳ ساختمان داده دیگر که برای ذخیرهسازی موقت دادهها استفاده میشود آشنا شویم.
ساختمانهای داده دیگری نیز در پایتون وجود دارند که متناسب با نیازمان از آنها استفاده میکنیم. همچنین خودمان میتوانیم یک ساختمان داده جدید تعریف کنیم. این ساختارها توابع مختلفی دارند؛ اما لازم نیست همه آنها را حفظ کرده یا همین الآن یاد بگیرید! برای شروع بهتر است یاد بگیرید چطور از آنها استفاده کنید و بدانید هر کدام چه ویژگیهایی دارند.
آموزش مسائل پیشرفته پایتون
در بخش قبلی مفاهیم اصلی، ساختارهای پر استفاده و تقریباً چیزهای اصلی که برای کار با پایتون لازم بود را آموختیم. پس از این، درسهایی ارائه میشود که برای کارهای حرفهایتر کاربرد دارد.
در بسیاری از برنامهها با کاربر سروکار داریم. یکی از عملیاتهای بسیار مهم، دریافت ورودی از کاربر است. به طور خلاصه، با تابع input()
میتوانیم یک مقدار ورودی را از کاربر دریافت کرده و روی آن پردازشهایی انجام دهیم. در این درس روشهای استفاده از تابع گرفتن ورودی را بررسی میکنیم.
با ایجاد ماژول میتوانیم کدهایمان را در چند فایل قرار دهیم و از برخی فایلها (قطعه کدها) در چند پروژه استفاده کنیم.
به مجموعهای از ماژولها در کنار هم اصطلاحاً یک کتابخانه میگوییم. یکی از مزایای اصلی زبان پایتون، وجود کتابخانههای بزرگ، قوی و رایگان آن است که هر کدام در حوزه خاصی استفاده میشوند. به کمک ابزار pip میتوانیم به راحتی این کتابخانهها را نصب کرده و آنها را مدیریت کنیم. چند کتابخانه معروف عبارتاند از:
- جنگو (django) برای توسعه وب
- numpy برای محاسبات ریاضی
- scipy برای محاسب آماری
- pandas برای یادگیری ماشین
در درسهای زیر از آموزش پایتون سه موضوع مهم مدیریت خطا، کار با فایل و کار با زمان را با هم یاد میگیریم.
کلاسها ساختار اصلی در برنامه نویسی شی گرا هستند که میان دنیای برنامه نویسی و دنیای واقعی تطابق ایجاد کرده و میتوانیم از مفاهیمی مثل شئ و ارثبری استفاده کنیم. ابتدا بهتر است با ساختار تعریف کلاس آشنا شویم و سپس در جلسات بعدی به مباحث بیشتر بپردازیم:
پیشنهاد برای آموزش حرفهای پایتون
برای اینکه یادگیری خودتان را محک بزنید، میتوانید به آموزش برنامهنویسی شبکه در پایتون مراجعه کرده تا روند اجرای یک مینی پروژه ساده برای پیادهسازی برنامه چت را دنبال کنید. سعی کنید هر مرحله را خودتان اجرا کرده و تغییراتی در آن اعمال کنید.
خیلی خوشحالم که تا انتهای دوره آموزش رایگان پایتون همراهمون بودید. در این بخش ۲ پیشنهاد به طور خلاصه برای اینکه حرفهایتر شوید به شما ارائه میکنم.
اولین و مهمترین مسئله، تمرین کردن است! تمرین و تکرار باعث میشود مسائلی که در آموزش یاد گرفتید، در ذهنتان تثبیت شده و مهارت شما در حل مسائل افزایش پیدا کند.
دومین پیشنهاد، یادگیری مستمر است. سعی کنید مهارتهای خودتان را در برنامهنویسی، حل مسئله و مهارتهای نرم افزایش دهید. با این کار، تواناییهای شما به شکل نمایی رشد خواهد کرد.
اگر مایلید جزئیات بیشتری در مورد چیزهایی که آموختید بخوانید، مستندات python بهترین مرجع برای شماست.
اگر سؤالی در یادگیری پایتون دارید، یا احساس میکنید این آموزش کمبودهایی دارد، خوشحال میشم نظرات، پیشنهادها و انتقاداتتون رو از بخش دیدگاهها با ما در میون بذارد.
راستی، این صفحه، یعنی صفحه آموزش پایتون، تقریباً هر ۲ یک بار هفته بهروزرسانی شده و آموزشهای پیشرفته آن تکمیل میشود. پیشنهاد میکنم این صفحه را در مرورگر خود بوکمارک کنید و به آن سر بزنید.
این آموزش برای همیشه رایگانه! میتونید با اشتراکگذاری لینک این صفحه از ما حمایت کنید یا با خرید یه فنجون نوشیدنی بهمون انرژی بدید!
میخوام یه نوشیدنی مهمونتون کنم
درود بر شما
من میخام همراه شما python را یاد بگیرم
سلام کسرای عزیز
چه عالی! به نظرم داری وارد یه دنیای جذاب در برنامهنویسی میشی!
جلسه به جلسه پیش برو و هر جا سؤال یا موردی بود ازمون بپرس. خوشحالیم که هممسیریم 🙂
من تازه از سایت شما دیدن کردن عالی بود اگه اموزش ها رو همراه با پروژه های ساده تری بزارید خیلی کمک میکنه به حرفه ای شدن و پزوه های اموزشی از مبتدی تا پیشرفته بزارید
درود صالح عزیز
خوشحالم که از این دوره استفاده کردی.
پیشنهاد میکنم دوره مکمل رو هم حتماً ببینی. پروژههای کوچیک که کم کم پیچیده میشن رو توی اون دوره با هم پیش میبریم.
بسیار عالی و کامل بود.
متن به صورت pdf برای این آموزش ها ندارین؟
ممنون میشم اگه فایلشو یکجا بصورت pdf برام ارسال کنید
خوشحالیم که براتون مفید بوده
خیر pdf نداریم. پیشنهاد اینه که یکبار دوره رو تا انتها برید و یادداشت برداری کنید. بعداً فقط مرور کنید و نیاز نیست دوباره آموزشها رو بررسی کنید.
سعی میکنیم به زودی یک خلاصه برای مرور مباحث در دوره مکمل قرار بدیم.
سلام لطفا یه زنگی به بنده بزنید متشکرم
سلام
ایمیلی که زده بودید رو پاسخ دادم. البته شمام زودتر از اینجا جواب دادید 🙂
خیلی خوب توضیح داده شده ممنونم که وقت گذاشتین و مطالب رو در اختیار ما گذاشتین با تشکر و آرزوی موفقیت های بیشتر برای شما
خوشحالیم که این دوره رایگان براتون کاربردی و مفید بوده.
ممنون به خاطر انرژی خوبی که بهمون میدید. همچنین شما
سلام و خدا قوت
بسیار عالی توضیح دادید. من هیچ زمینه ای از قبل نداشتم و با خوندن مطالب آموزشی هر بخش بالای 95 % اش رو میتونم به راحتی یاد بگیرم و اجرا کنم ک بدون شک نتیجه تسلط کافی شما در نحوه دسته بندی مطاب و بیان روان شما هم هست.
امیدوارم همیشه موفق باشید.
با احترام
سلام
خوشحالیم که براتون مفید بوده و از این دوره استفاده بردید. حضور شما همراهان عزیزمون همیشه باعث دلگرمی و فعالیتهای بیشتر ما بوده.
شما هم همیشه موفق باشید. 🙂
درود برشما برای وقت و انرژی که برای این آموزش صرف کردید صمیمانه متشکرم
سوالی داشتم فرض کنیم ما یک رشته و یک عدد را از کاربر خواسته باشیم چگونه میتونیم این رشته را به به تعداد آن عدد در خروجی تکرار کنیم؟
سلام
خوشحالیم که این دوره آموزشی رایگان براتون مفید بوده 🙂
از حلقهها برای تکرار میتونید استفاده کنید. البته اگه صرفاً تکرار اون رشته هست، عملگر ضربدر (*) بین رشته و عدد هم اون رشته رو چند برابر میکنه.
سلام وقت بخیر .ببخشید بعداز نصب vscode و اجرای کد خطای پیکر بندی برا چی اتفاق می افته؟ آیا وی اس کد رو از سافت ۹۸ برداشتم مشکل داره؟
سلام
اگر طبق آموزش جلسه اجرای پایتون میتونید در کامند به پایتون دسترسی داشته باشید، مشکل از python نیست.
ممکنه به خاطر تنظیم مفسر پایتون در ویرایشگر کد (اینجا vscode) باشه که ناقص یا مورد داره. config python in vscode رو سرچ کنید احتمالاً راهحلهایی پیدا کنید براش.
سلام من در دوره دست گرمی ثبت نام کردم ولی الان نمیتونم واردش بشم
سلام
خطایی میگیرید؟ سیستم کالج به نظر درسته. اگه هنوز مشکل باپرجاست یه عکس از جایی که به مشکل میخورید توی تلگرام پشتیبانی یا با ایمیل واسمون بفرستید تا بررسیش کنیم.
سلام
من در جلسه لیست کامپریشن مشکل زیر رو دارم:
من می خواهم یک لیست کامپریشن تو در تو بنویسم به طوری که اول بیاد یک لیست که مضرب دو هستند درست کند بعد دذ ان مضارب چهار رو پیدا کنه
این کدیه که نوشتم
ولی هیچ جوابی نمیگیرم
مرسی از اموزش خوبتون
سلام
یه سؤال: الآن متغیر mazrab_four رو پرینت کردی؟ پس نباید انتظار داشته باشیم جوابی بده! :)))))
کاملاً صحیح نوشتی. پرینتش کنی توی خروجی هم جوابش رو میبینید. فقط یه چیزی: این مسئله برای تمرین خوبه، ولی حواست باشه که اگه عددی مضرب 4 باشه همزمان مضرب 2 هم هست و نیاز نیست هر دو رو بررسی کنیم!
+ پیشنهاد میکنم سؤالاتت رو در درس هر جلسه (مثلا این مورد در جلسه لیستها) بپرسی که اگه دوست دیگهای خواست سؤال جوابها رو بخونه بتونه مباحث مرتبط رو ببینه؛ اگرنه هم ایراد خاصی نداره 😉
من سیستم مک هستش. چجوری باید نصب کنم که درست نصب بشه و انوزش. کار روی مک رو از کجا باید بگیرم؟
سلام
در نصب روی مک تجربهای ندارم. البته فکر میکنم پیشفرض یک نسخهای ازش نصب باشه. با این حال، آموزش زیر رو یک بررسی کنید:
docs.python-guide.org/starting/install3/osx
سایر آموزشها دقیقاً مشابه هستند؛ چون زبان برنامهنویسی تغییری نمیکنه و فقط سیستم عامل شما تغییر کرده. پس میتونید همین آموزش و دوره مکمل رو شروع کنید. 🙂
تشکر از خدمت شما
سلام زه سنګه کولای سمه ستاسي دا ويب سايټ فولو کړمه
سلام
متن رو ترجمه کردم از فارسی پشتو به نظر، متوجه نشدیم که منظورتون ثبت نام در دوره است؟ سؤالی دارید؟!
چی گنه میتوانم ویب سایت شما را فولو کنم؟
میتونید آدرس سایت رو بوکمارک داشته باشید. همینطور اگه دوست داشتید میتونید با عضویت در سیستم کالج هم در دوره مکمل پایتون شرکت کنید و هم از اطلاعرسانیهای احتمالی آینده خبردار بشید.
اکانت اینستاگراممون هم با آی دی sabzdanesh هست. منتها به خاطر مشکلات ارتباطی فعلی، فعالیتی نداریم. اما میتونید فالوش کنید و شما رو همراهمون داشته باشیم.
تمام نوشته ها رو بصورت یک جزوه دارید چون خیلی خوب دسته بندی کردید بصورت فایل pdf??
درود
خیر. جزوه نداریم. اما در دوره مکمل (انتشار ویدئوها ۲۰ شهریور) آموزشها رو تمرین و مرور میکنیم و ممکنه در آینده خلاصههایی برای یادآوری قرار بدیم.
سلام خسته نباشید واقعا عالی توضیح دادید پیج اینستا دارید؟
سلام الهام عزیز
خوشحالیم که برات کاربردی بوده. هفته دیگه (20 21 شهریور) یه دوره ویدئویی مکمل همین دوره منتشر میشه توی سایت. حتماً اون رو هم ببینید که هم تمرینه هم یادگیریِ بیشتر 🙂
بله اینستا داریم، به آی دی sabzdanesh . البته یه دو هفتهایه فعالیتی نداشتیم ولی از یکی دو روز آینده دوباره ادامه میدیم. خوشحال میشیم همراهمون باشید.
برای اینکه یک محدوده را مشخص کنیم، از تورفتگی (intent)
سلام
به نظرم Indent درست باش
ممنونم
سلام
بله کاملاً درسته. ما اشتباه نوشتهبودیم. ممنون که گفتین و اصلاحش کردیم. 🙂
من خیلی از سایت و محتوا لذت بردم، موفق باشید و ممنون از اموزش های رایگان
خوشحالیم که از دورههای سبز دانش برای پیشرفت خودتون استفاده میکنین و ممنون برای انرژی خوبی که بهمون دادید 🙂
سلام وقت بخیر و تشکر از مطالب خوبتون
اگر ممکن باشه گزینه پرینت هم قرار بدین تا بتونیم اموزش هاتونو پرینت بگیریم و همیشه همراهمون داشته باشیم
درود
خوشحالیم که آموزشها رو مناسب میدونین.
ممنون بابت پیشنهاد خوبت. حتماً فکری براش میکنیم. اما در نظرمونه به جای خود آموزشها یکسری خلاصه براتون قرار بدیم که مرورش راحتتر باشه. هفته دوم شهریور با سیستم جدید سایت این اتفاق میوفته. توی اینستاگرام و باکسهای کناری سایت گوش به زنگ باشین 😉
بیانتون شیوا و عالیه
خدا قوت بهتون
داشتن همراهانی چون شما بهمون انرژی بیشتری هم میده. ممنون از شما
سلام
خدا قوت
سوال بنده:
وقتی یک فایل را با چند متغیر فرا خوانی میکنی
چطور مشخص کنم که برای کدوم متغیر نمودار بکشه؟
فایل در اکسل منظورم هست.
سلام
بستگی به این داره که شما از چه ماژولی برای خواندن استفاده کنید! توی مستنداتش خاصیت slicing رو جستجو کنید. اگه از pandas استفاده میکنید با همون روش
[]
یا متد loc کار کنید.سلام
من دارم یه ویدیو درباره class ها می بینیم اما وقتی عین همون کد رو تو وی اس کد می نویسم ایراد میگیره و کار نمی کنه ممنون میشم راه حل مشکلم رو بهم بگید
این پیام رو بهم میده
سلام
این مورد مربوط به جلسه ماژولهاست. احتمالاً یه ماژول رو تعریف و میخواید ازش استفاده کنید.
به نظر میرسه خطا به این خاطره که نمیتونه student رو از ماژول people فراخوانی کنه. پیشنهاد اینکه جلسه ماژولها رو ببینید و ساختار فایلهاتون رو یه بررسی کنید.
سلام جا داره یه سلام و خدا قوت حسابی به تیم خوب سبزدانش بگم، واقعا کارتون حرف نداره، من الان به یک متخصص پایتون تبدیل شدم و از همین آموزش های شما استفاده کردم البته جا داره از سایت درس من هم تشکر کنم زیرا هم روند هم آموزش پایتونش مشاهده میکنم هم از مطالب مفید شما بهره میبرم، مرسی که هستید و به فکر ما دانشجویان هستید.
خوشحالیم که با این آموزشها تونستید به متخصص تبدیل بشید. مرسی برای انرژی خوبی که بهمون دادی مبینای عزیز
سلام بسیار ممنون
خواهش میکنیم حمدرضای عزیز. امیدواریم از این دوره آموزشی رایگان نهایت استفاده رو برده باشید.
نمیدونم فرشته ها چه شکلی هستند
همینقدر میدونم کارهای خوب انجام میدند
از اینکه برای بهتر شدن زندگی دیگران از زندگی خودتان سرمایه گذاری میکنید ولحظه لحظه زندگی که بسرعت میگذره رو صرف اموزش به امثال من میکنید نشاندهنده اینه که از تبار فرشتگانید ممنونتونم
بسیار بسیار ممنونیم از لطفتون
همین الان شما هم یه کار خوب کردید و به ما کلی انرژی دادید واسه آپدیتهای بیشتر 😉
واسه اموزش پایتون دو ماه برنامه زیزی کرده بودم ولی اینقدر اموزشاتون روان و خوب بود که سه هفته ای مسلط شدم
خدا خیرتون بده که رایگان منتشرش کردید
خداروشکر که براتون مفید بوده. امیدواریم مسیر یادگیریتون رو با قدرت ادامه بدید.
جا داره دستمریزاد بهتون بگم. دمتون گرم عالی بود
سلام
آموزش های پایتون خیلی جالب وکاربردی بود . منتظر آموزش های بیشتر زبان پایتون هستیم . از زحماتی که میکشید و این مطالب را بصورت کاربردی تهیه میکنید بسیار سپاسگذاریم
سلامت باشی. خوشحالیم که براتون کاربری بوده و ممنون برای انرژی خوبت.
ایشالا از دو هفته دیگه دوره مکمل هم با سیستم جدید سایتمون منتشر میشه. یادتون باشه بهمون سر بزنید 😉
سلام آقای رجائی لطفا بهم ایمیل بزنین یا ب شمارم پیام بدین ب کمکتون نیاز دارم سر یه پروژه کوچیکی الان داخل دید گاه گفتم که چیه ممنون میشم واتساپ خبری بدین
سلام
از قسمت تماس با ما پیامتون رو بفرستین؛ ایشون یا بقیه تیم پشتیبانی تا جایی که بتونند راهنماییتون میکنند.
واقعا سایت خوبی دارین آموزش هاتون هم خیلی خوبه
موفق باشید
خیلی خوشحالیم که از این آموزشهای برای پیشرفت خودتون استفاده میکنید و اونها رو کاربردی میدونید. موفق باشی سیاوش عزیز
زبان شیوا ومحتوای عالی این آموزش رو بهترین کرده. سپاسگزارم اجرتون با خدا
خیلی خوشحالیم که این دوره رایگان رو کاربردی میدونید. ممنون برای انرژی خوبی که بهمون میدید. موفق باشی
باسلام عرض ادب
عالی بود خدا خیرتون بده.
سلام من یک پنجره میسازم به اسم root و دو تا دکمه دارم با کلیک روی دکمه ۱ توی همان پنجره یک دکمه دیگه با مکان رندوم میسازه و دکمه دو یک پنجره دیگه را باز میکنه حالا میخوام وقتی پنجره جدید باز میشه دکمه هایی که حاصل از کلیک روی دکمه ۱ در پنجره root بوده را نمایش بده ولی دکمه ۱ و ۲ اولیه را نمایش نده.(۲ منظورم همون دکمه ای بود که پنجره را باز کرد)
سلام
برای حذف یک ویجت در tkinter میتونید از متد
pack_forget()
استفاده کنید. متناسب با برنامهتون، میتونید شیء این دکمهها رو نگه دارید (در لیست یا تاپل) و در زمان نیاز، حذفشون کنید.راستی، بهتره سوالات برنامه نویسیتون رو توی جلسات یا آموزشهای مرتبطش بپرسید که به دیگر دوستانتون هم کمک کنه.
یک سوال ادامش میاد اینکه برای انتقال دکمه ها از چه دستوری باید استفاده بشه چون میخوام یکدفعه به یک پنجره دیگه تمام دکمه ها انتقال پیدا کنه؛و نخوام هی یکی یکی برای دو پنجره تعریف کنم
تا جایی که میدونیم روشی برای انتقال دکمه به یک root دیگه نداریم.
بهتره از یک تابع کمک بگیرید که دکمهها رو ایجاد کنه. در هر پنجره که هستید، تابع رو براش فراخوانی کنید تا دکمهها ایجاد بشه.
متن رنگی در پایتون
هر سه کد خطا میده با vs code ?
تا جایی که اطلاع دارم، در ماژول termcolor تابعی به نام ff نداریم! برای رنگی شدن میتونید از تابع colored کمک بگیرید.
خط سوم هم کلاً ساختار اشتباهی داره. جلسه ماژولها یا pip رو ببینید.
راستی اگر سوالات مربوط به کد رو در جلسات مربوطه بپرسید میتونه به سایر دوستانتون هم که دنبال راهحل مشابهی هستند کمک کنه.
سلام من این کد رو با برنامه pyroid3 نوشتم و در این برنامه کار میکنه ولی رو لپ تابم کار نمیکنه و ارور میده اگه میشه کمک کنید اصل کاری هم که کد قراره کنه گرفتن x و کم کرد۲ از ضربدر ۱۸۰ تقسیم بر خود x
سلام
به نظر کدتون ایرادی نداره. یکبار هم اجراش کردیم مشکلی نبود. جلسه آموزش مدیریت خطا رو ببینید و مشابهش عمل کنید. دقت کنید که اگه در ورودی بهش ترکیب رشته و عدد بدید، تابع
int()
با خطا مواجه میشه.پیشنهاد هم میکنم برای مقادیری که مطمئن هستید عدد هستند، تبدیل انجام ندید؛ مثلاً عدد num3 و 4 مطمئناً عدد هستن و نیاز به تبدیلشون نیست.
آهان درست
ممنون
واقعا نمیدونم چجوری لطفتون را جبران کنم مطال واقعا کامل و مفیدن و واقعا ممنونم که این مطالب را به صورت رایگان برای ما منتشر میکنید،اجرتون با خدا
همین که دوستانی چون شما ما رو همراهی میکنند برامون کلی ارزش داره. مرسی بابت انرژی خوبتون 🙂
عالیه خیلی ممنونم من یه دوره پایتون مقدماتی شرکت کردم و میخوام ادامش بدم مطالب شما باعث میشه مطالب تو ذهنم کامل دسته بندی بشه و کلی انرژی بگیرم . خسته نباشید
خیلی خوشحالیم که این آموزشها براتون مفیده. در یک ماه آینده دوره مکمل و آموزش پایتون پیشرفته رایگان هم منتشر میشه. پیشنهاد میکنیم پیگیر باشید تا از اون آموزشها هم استفاده کنید. 🙂
سلام، برای یادگیری کامل زبان پایتون اطلاعاتی دادید کافی هستش؟
سلام. دو جلسه برای آموزش شی گرایی پایتون باقی مونده که طی سه هفته اینده منتشر میشه. با این جلسات شما به مباحث پایه و اصلی پایتون آشنا هستید.
بعدش باید تمرین کنید و اگر حوزه خاصی مدنظرتون هست، در زمینه تخصصیتر وارد بشید.
ی سوال دیگه اینک برای یادگیری پایتون باید قبلش چه چیزهایی رو بلد باشیم؟
ممنونم بابت پاسخگوییتون 🙏
اگر گامهای این آموزش رو از ابتدا پیش برید، پیش نیاز خاص دیگهای نیاز ندارید. میتونید آموزش مبانی برنامه نویسی در سایت رو هم نگاه کنید. اما سعی شده این دوره از صفر ارائه بشه که اگر کسی برنامه نویسی نکرده هم بتونه با مفاهیم به راحتی پیش بیاد.
ازاینکه وقت گرانقدر خودتونو دراختیار هنرجویان گذاشتید ممنونم.مطالب پرمحتوا وکاربردی میباشند.امیدوارم زندگیتون سبز ودانش شما پربرکت باشد
ممنونم بهروز عزیز. خوشحالم که برای یادگیری خودت ارزش قائلی و بهمون انرژی میدی 🙂
خیلی عالی هستید
ممنون از تلاش تون
همیشه سربلند باشید
ممنونیم از لطفت محمد عزیز
مرسی آموزشتون کامل و عالیه. منتظر اپدیت های جدیدترش هستم
ممنون احسان عزیز. قطعا پیام پر مهر شما به ما انرژی بیشتری برای تسریع در آپدیتها میده 🙂
من میخام هک یاد بگیرم
تیم ما تجربه زیادی در این حوزه نداره و نمیتونیم راهنمایی خوبی به شما بکنیم!
پیشنهاد میکنیم از چند فرد که در این زمینه فعال هستند، یک نقشه راه یادگیری جویا شده و در یک مسیر مشخص قدم بگذارید.
زبان پایتون هم قطعا در این حوزه میتونه بهتون کمک زیادی کنه، منتها باید از ابزارها و کتابخونههای اون در مسیر هدفتون استفاده کنید.
خیلی عالی است واقعا. خسته نباشید
خوشحالیم که از آموزشهای سبز دانش استفاده میکنید. 🙂
مطالب شیوا و قابل فهم نوشتید ممنون بابت این کیفیت 🙏🏻 منتظر ادامه این مطالب و فیلم های آموزشیتون هستم
موفق باشید:)
خیلی ممنون بابت انرژی خوبتون. سعی میکنیم خیلی زود آپدیت دوره و فیلمهای مکمل رو منتشر کنیم. 🙂
ممنون استاد که وقت با ارزشتون رو صرف یاد گیری ما کردین
مرسی که بهمون انرژی دادی محمدحسین عزیز. فیلمهای آموزشی این دروس و مکملهاش دارن آماده میشن. یادتون نره تا ماه آینده بهمون سر بزنین! 😉
عالی
خوشحالم که این آموزش پایتون برات کاربردی بوده و ممنون به خاطر انرژی خوبت. موفق باشی.
ممنون از آموزش های خوبتون :))
خوشحالم براتون کاربردی بوده و ممنون به خاطر انرژی خوبی که به ما میدید. 🙂
مرسی که اموزش به این خوبی رو رایگان گذاشتید
برای class جلسه ای نداره؟
خوشحالم که برای یادگیریتون وقت میذارید.
در حال آمادهسازی جلسات پیشرفته مثل بحث کلاس در پایتون هستیم. در همین ماه منتشر میشه و بهتون اطلاعرسانی میکنیم.